El-handdukstorkar till lägenheterna – för nya lägenheter och för sanering

El-handdukstorkar till lägenheter – till nya lägenheter och för sanering

LVI:s el-handdukstorkar passar bra till både nya lägenheter samt för linjesanering.

LVI eldrivna handdukstorkar

LVI erbjuder ett mångsidigt urval av el-handdukstorkar av god kvalitet för lägenhetsprojekt. Exempelvis Nila Ti, som är vår modell som använts mest i olika projekt. Nila Ti torkaren finns tillgänglig i kromfärg och med en vit, blank yta, och dess runda kanter och ribbor ger ett mjukt intryck. Tack vare temperaturregleringen hålls temperaturen alltid på en behaglig nivå. Man kan lämna Nila Ti-torkens anslutning synlig eller dold, så att torken sömlöst smälter in i kökets eller badrummets inredning. Man kan koppla anslutningen antingen från torkens högra eller vänstra nedre kant. I Nila Ti-modellen finns en 2-8 timmars timer samt kontinuerlig uppvärmning.

Problemet med de flesta handdukstorkar är att det ofta endast finns en ON/OFF-strömbrytare för att reglera värmen, vilket leder till onödig elförbrukning. Då en handduk eller tvätt som har lämnats för att torkas redan är torr, men handdukstorken fortsätter att värma, förbrukas onödig energi så länge tills torken stängs av. Lösningen är att välja en handdukstork med timer, alltså att handdukstorken endast är på en utvald tid, 2-8 timmar, varefter den automatiskt stängs av och på så sätt sparas el. 

LVI Nila Ti

Athena S med sin vågiga form förser badrummet med en harmonisk stämning. Den visar snabbt upp sitt värde som ett dekorativt element och som en praktisk del av badrummet, eftersom det finns gott om plats för upphängning. Man kan installera Athena S med strömbrytaren uppe eller nere, till höger- eller vänster. För att bibehålla det mjuka och rena utseendet kan du göra en osynlig fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena S i eluttaget. Du startar Athena med ett enkelt knapptryck på strömbrytaren.

LVI Athena S

För den som gillar vågade geometriska former lönar det sig att välja Athena E. Kombinationen av dess böjda former och räta vinklar väcker uppmärksamhet, men erbjuder också rikligt med plats för torkning. Athena handdukstorkar erbjuder många alternativa lösningar. De är vändbara och du kan installera dem upp-och-ned eller vridna till vänster eller höger. Tack vare den dolda anslutningen kan du göra en dold fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena i eluttaget. Du startar Athena med ett enkelt knapptryck på strömbrytaren.

LVI Athena E

Nila Ti, Athena S och Athena E kan man hitta i LVI:s CAD-bibliotek. Välj den produkt och modell du önskar och välj därefter format på den fil som du vill ladda ner (AutoCAD, Revit, WMF, 3ds MAX). Man kan ladda ner dokument enskilt eller så kan man lägga till dem på klippbordet och ladda ner alla dokument samtidigt som ett ZIP-paket.