Elfack 2019

Besök LVI på Elfack 2019, den 7-10 maj

Klicka här och beställ ditt entrékort till Elfack 2019 - 7 - 10 maj 2019Elfack 2019 är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här träffas 25000 medverkande inom el- och energibranschen för att göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar, få inspiration och kunskapsutbyte.

LVI på Elfack 2019 i Göteborg

På Elfack kan du fördjupa dig inom specifika områden och samtidigt vidga dina vyer i andra delar av branschen. Och i mötet mellan kraftbolag, beslutsfattare, politiker, installatörer, eldistributörer, arkitekter och ljusdesigners formas de lysande idéer och innovativa lösningar som förväntas av el- och energibranschen i framtiden. Hela branschen är i ett förändringsskede och för många är det en utmaning att hänga med. Förändringskraft är därför ledordet för årets mässa.

Välkommen till LVIs monter C05:19 där vi bjuder våra gäster på korv med bröd och dryck.

Registrera dig kostnadsfritt till Elfack 2019 här >>

Kom förbi och diskutera kallras och värmelösningar vid stora fönster

Värme är inte bara en fråga om temperatur, det handlar också om hur den upplevs. LVIs elradiatorer är fyllda med en miljövänlig, vegetabilisk olja. På grund av dess bevarande egenskaper uppstår det en jämn cirkulation. Detta i sin tur skapar en naturlig värme baserad på strålning och konvektion som inte torkar ut luften. Du kommer att märka att luften alltid känns behaglig utan att ge besvär i form av irriterade ögon eller torr hud.

Elradiatorer finns i standard utförande och med slät panel front samt i en mängd höjder och bredder, samt färger. Söker du en snygg inredningsdetalj kan du välja en sektionsradiator. Alla dessa passar under ett fönster.

Vill du undvika de vanligaste misstagen och skapa ett behagligt inomhusklimat? Besök LVI under Elfack och lär dig allt om kallras, termodynamik, stratifikation samt drag- och strålningskompensering.

Ladda ner whitepaper om kallras >>

LVI-yali-info-whatup

Tagga gärna dina inlägg från LVIs monter i sociala medier med #elfack2019 och @cleverheating.

Välkommen!

Klicka här och beställ ditt entrékort till Elfack 2019 - 7 - 10 maj 2019